Kerstactiviteiten 2017

What is 1 + 6?

Op zondag 24 december is er vanaf 16.00 uur een feestelijke gemeenteviering. Voor deze viering en voor eerste kerstdag willen we met de kinderen een paar liederen instuderen. We oefenen op zondag 17 december en zondag 24 december na de ochtenddienst. 

Na de viering, vanaf ongeveer 17.00 uur willen we met elkaar gaan eten. Neemt u zelf iets makkelijks te eten mee, dat voldoende is voor uw gezin? We zetten alles bij elkaar en krijgen zo een uitgebreid buffet om uit te kiezen. Wij zorgen voor een kop warme soep en drinken. We horen graag uiterlijk 20 december met hoeveel personen u mee komt eten. Opgeven kan door hier te klikken.

Vanaf 18.15 uur gaan we met de kinderen een lampionnenoptocht lopen. De kinderen moeten daarvoor zelf een lampion meenemen. Welke ouders willen er meelopen? 

Elk jaar krijgen de kinderen een cadeautje. Dit jaar willen we graag elk basisschoolkind een boek geven. Daarvoor wordt er aanstaande zondag 17 december een deurcollecte gehouden. Bent u er dan niet en wilt u toch iets geven? U kunt uw gift overmaken op de rekening van de kerk: NL73 INGB 0000 5111 57 t.n.v. Geref. Kerk te Dordrecht o.v.v. ‘gift kerstviering’. 

Via deze link kunt u zich opgeven voor het eten en het begeleiden van de lampionnenoptocht. 
De kerstcommissie (Jacob van Eijsden, Marieke de Jonge, Carola de Wit, Eline van Zuijlekom en Willemien den Arend)

Wat is je naam?
Op welk adres kunnen we je bereiken?
Ik eet mee met ... volwassenen en ... kinderen
Heb je een vraag of een reactie, dan kun je deze hier opgeven.