speelgoed- en kledingbeurs

Warning message

The Webform.com service is due to shut down in 2023. Submissions to this form will soon be disabled. See the Webform.com blog for more information.
What is 10 + 6?

Gastvrouwen en gastheren gezocht voor speelgoed- en kledingbeurs,

Op 5 april a.s. wordt er in onze kerk een speelgoed- en kledingbeurs gehouden. Deze wordt georganiseerd door de speeltuin Stadspolders, speelotheek Pip & Zo en de Kandelaarkerk.
De reden dat wij participeren, is omdat wij een liefdevolle buur in de wijk willen zijn en daarom onze deuren graag open zetten voor onze stad- en wijkgenoten.
Voor de beurs zelf en de dagen erom heen zoeken wij gastvrouwen en gastheren. Wat er van je wordt gevraagd is: Aanwezig zijn, rondsnuffelen, helpen bij de organisatie en aanspreekpunt zijn namens onze kerk.
De evangelisatiecommissie heeft dit i.s.m. de CvB afgestemd en zal die dagen ook zorgen voor materiaal waardoor bezoekers worden geïnformeerd over onze kerk en ons geloof.

De volgende dagdelen wordt aanwezigheid van ons verwacht:

• vrijdag 31 maart van 19.00 tot 21.00 uur inzamelen.
• maandag 3 april van 12.00 tot 17.00 uur inzamelen.
• woensdag 5 april verkoopdag van 09.00 tot 17.00 en 19.00 tot 21.00 uur.
• vrijdag 7 april opruimen en ophalen restspullen van 19.00 tot 21.00 uur

We hopen en bidden dat God dit project zegent en dat daardoor ook mensen onze kerk makkelijker weten te vinden. Wil je hieraan meehelpen? Geef je op bij Willeke Dieleman via deze link en geef aan welke uren je beschikbaar wilt zijn.

De evangelisatiecommissie,
die nu bestaat uit Tineke vd Linden, Anthony Geerds, Willeke Dieleman en Hans Stevens

Ja, ik geef me op voor...

Wat is je naam?
Op welk adres kunnen we je bereiken?
Heb je een vraag of een reactie, dan kun je deze hier opgeven.