Helpers kerstvieringen gevraagd

Warning message

The Webform.com service is due to shut down in 2023. Submissions to this form will soon be disabled. See the Webform.com blog for more information.
What is 3 + 4?

Op vrijdagavond 23 december zal een lampionoptocht gehouden worden. Vriendjes en vriendinnetjes zijn van harte welkom. We verzamelen bij de kerk om 18.30. Voor deze wandeling zoeken wij ouders die mee willen lopen. Als u van plan bent te komen om mee te lopen met uw kind, willen wij u vragen of u ook de andere kinderen in de gaten wilt houden. Wilt u een geel/oranje noodhesje mee te nemen wanneer u mee loopt? Om te kijken of we voldoende meelopende ouders hebben willen wij u vragen zich aan te melden.

Het gemeentekerstfeest wordt gevierd op 24 december. De bijeenkomst begint om 19.30 en zal ongeveer een uurtje duren. Er zal geen crèche zijn voor de jongste kinderen. Na de viering van het gemeentefeest is er gelegenheid koffie te drinken met iets lekkers. Hiervoor zijn wij op zoek naar bakkers. U kunt zich aanmelden door hieronder uw gegevens in te vullen.

Ja, ik geef me op!

Wat is je naam?
Op welk adres kunnen we je bereiken?
Heb je een vraag of een reactie, dan kun je deze hier opgeven.