DESIGNjeleven

Warning message

The Webform.com service is due to shut down in 2023. Submissions to this form will soon be disabled. See the Webform.com blog for more information.
What is 1 + 1?

Afgelopen zaterdag, tijdens het damesweekend, hebben zo'n 26 dames de workshop DESIGNjeleven gevolgd. Dit was meer een kennismaking met het concept en er was te weinig tijd voor verdieping. Ik wil een vervolg/verdieping gaan organiseren, als er dames zijn (in de leeftijd 25 jaar en ouder) die daar interesse in hebben. Dan heb ik het over ongeveer 7 ontmoetingen bij elkaar thuis aan de keukentafel en aan de hand van een eigen werkboek (€11,90) in gesprek gaan met elkaar. Ook als je niet mee was met het damesweekend of de workshop niet gevolgd hebt, kun je natuurlijk meedoen!

DESIGNjeleven is bedoeld om vrouwen aan het denken te zetten over wezenlijke vragen. Wie ben ik, wat is het fundament in mijn leven? Wat inspireert me en doe ik met plezier? Hoe kan ik vanuit rust leven? Het gaat over jezelf ontwikkelen en bewust worden om meer te gaan genieten van het volle leven. Samen opdrachten maken, testjes en tabellen invullen en vooral veel met elkaar praten. Samen met vrouwen uit je omgeving. Het is opgebouwd uit verschillende materialen. DESIGNstart is een onderdeel hiervan en die zou ik willen organiseren. Kijk voor meer informatie op www.designjeleven.nl.

Mocht je dit nu lezen en interesse hebben gekregen dan kun je je opgeven door hieronder je gegevens in te vullen.

Of heb je nog vragen, dan hoor ik het ook graag!

Groeten, Renske Oosterhoff

Wat gebeurt er na het versturen?
Na het versturen van uw gegevens kom je op een bedankpagina terecht.

Ja, ik heb interesse om deel te nemen aan DESIGNjeleven!

Wat is je naam?
Op welk adres kunnen we je bereiken?
Heb je een vraag of een reactie, dan kun je deze hier opgeven.