Extra vrijwilligers gezocht voor vluchtelingenwerk Dordrecht

What is 6 + 10?

Een aantal maanden geleden hebben we een oproep gedaan voor vrijwilligers om te helpen bij het vluchtelingenwerk. Niet veel later heeft de groep vluchtelingen Dordrecht verlaten. Op dit moment werkt de gemeente Dordrecht aan een nieuwe organisatie van de opvang van vluchtelingen. Zoals overal in Nederland zal het om een sobere opvang gaan. Voor het organiseren en begeleiden van extra activiteiten wil de gemeente graag gebruik maken van vrijwilligers. Daarom doen we opnieuw een beroep op u! Heel wat mensen uit de kerken in Dordrecht meldden zich al aan en een aantal ging al mee op pad in november. Heel fijn! Voor de nieuwe organisatie willen we als Dordtse kerken samen een programma maken met de thema’s: kennismaken met Nederland, taalonderwijs, onderwijs & kinderwerk, kledinguitgifte, workshops, sport en bezoek aan de kerk. Zo kunnen we naast de basisopvang die er is, iets extra’s doen voor onze medemensen op de vlucht.
Doe mee!

Voor het begeleiden van de activiteiten zijn extra vrijwilligers nodig. Aanmelden als vrijwilliger kan door hieronder uw gegevens in te vullen. U kunt hierbij eventueel ook aangeven voor welk thema u zich wilt inzetten. Ook als u wilt meehelpen om een thema verder in te vullen en te organiseren kunt u dit aangeven. Zodra meer duidelijk is over de komst van een nieuwe groep en het programma, zullen we u verder informeren.
Wanneer u zich eind november/begin december al heeft opgegeven als vrijwilliger hoeft u dat niet opnieuw te doen. Alvast hartelijk dank voor alle hulp!

Namens de diaconie,
Laurens Vogelaar

Wat gebeurt er na het versturen?
Na het versturen van uw gegevens komt u op een bedankpagina terecht.

Ja, ik wil mij aanmelden voor ...

Wat is je naam?
Op welk adres kunnen we je bereiken?
Heb je een vraag of een reactie, dan kun je deze hier opgeven.