Bible in one year

What is 9 + 10?

Bible in one year

bible in one yearBible in one year is van start gegaan, maar je kunt nog meedoen.
Bible in One Year, een initiatief van Alpha Nederland trekt wereldwijd een enthousiast lezerspubliek en is nu vertaald in het Nederlands. Dit kun je in je eentje doen, maar het kan ook heel inspirerend en motiverend zijn om met een groep “the Bible in One Year “te gaan doen.
Doe mee en (her)ontdek de kracht van de Bijbel voor jouw dagelijks leven.
Wij gaan met een aantal mensen de uitdaging aan om in één jaar de complete bijbel te lezen. Iedere dag lezen we een aantal hoofdstukken uit de bijbel en daarnaast komen we één keer per maand bij elkaar voor een bespreking. Het jaar is nog maar net begonnen dus je kan nog mee doen!

Ga naar http://bijbeljaar.nl/ en meld je aan. Je ontvangt dan iedere dag een e-mail met de te lezen bijbelgedeelten en een praktische uitleg. Na een jaar heb je de hele bijbel gelezen.

Wil je ook meedoen met de groep van de Kandelaarkerk meld je dan aan bij Quintijn. We zijn van plan om in 2016 iedere maand een keer op zondagavond bij elkaar te komen. (behalve juli en augustus). Eerste bijeenkomst 31 januari.

We hebben ook een facebook pagina waarin we ervaringen met elkaar kunnen delen. Geef even aan als je ook voor de facebook pagina wilt worden uitgenodigd.

We hopen op veel enthousiasme
Bertine van Leeuwen & Quintijn Schenkel

Wat gebeurt er na het versturen?
Na het versturen van uw gegevens komt u op een bedankpagina terecht.

Ja, ik wil mij aanmelden voor ...

Wat is je naam?
Op welk adres kunnen we je bereiken?
Heb je een vraag of een reactie, dan kun je deze hier opgeven.