kinderkring, tienerhulp

Warning message

The Webform.com service is due to shut down in 2023. Submissions to this form will soon be disabled. See the Webform.com blog for more information.
What is 9 + 2?

Sinds de start van het gemeenteproject zijn we begonnen met een kindermoment tijdens de dienst. Mooi om te merken dat de kinderen hier zo enthousiast over zijn. We merken dat er steeds meer kinderen naar voren komen en ook uit de gemeente krijgen we veel positieve reacties.
We vinden het belangrijk dat de kinderen zich veilig voelen om op het podium te komen en een antwoord durven te geven op vragen van de dominee. Laten we goed luisteren naar de kinderen, want ze geven pure antwoorden waar wij van kunnen leren. Soms is het ook heel grappig wat kinderen zeggen, maar laten we er dan voor zorgen dat het kind zich niet uitgelachen voelt.

Dan hierbij meteen ook een oproepje voor alle (ouders van de) tieners. De groepen van de kinderkring zijn de laatste tijd erg groot. Daarom zoeken we tieners die ons team willen versterken. Lijkt het je leuk om mee te helpen met de kinderkring, of wil je een keertje komen komen kijken? Meldt je dan aan bij Lydia de Vries of vul hieronder je gegevens in.

Ouders, willen jullie dit ook onder de aandacht brengen bij jullie tieners?

Wat gebeurt er na het versturen?
Na het versturen van uw gegevens komt u op een bedankpagina terecht.

Ja, ik wil mij aanmelden voor ...

Wat is je naam?
Op welk adres kunnen we je bereiken?
Heb je een vraag of een reactie, dan kun je deze hier opgeven.