India dag Zwijndrecht

What is 2 + 1?

Op woensdagavond 30 september is er een speciale India-avond in de Maranathakerk in Zwijndrecht! Een avond vol met interessante workshops, muziek, zang en Indiase hapjes. Komt u ook?!

Op deze avond kunt u kennismaken met het India-werk en inhoud geven aan verbondenheid met broers en zussen ver weg en dichtbij. Hieronder vindt u meer informatie over het programma!

Programma
19:30u Inloop met koffie / thee
20:00u Welkom
20:10u Modern Worship door Gospelkoor Share
20:25u Introductie Workshops
20:30u Ronde I workshops
21:00u Ronde II workshops
21:30u Modern Worship
21:40u Afsluiting+collecte
21:45u Hapje en drankje

Muziek en zang door het gospelkoor ‘Share’.
SHARE is een Gospelkoor, opgericht in 1994 in Ridderkerk. SHARE betekent: doorgeven. Onze missie: zingend de prachtige boodschap van het evangelie doorgeven en God loven. Gods liefde en trouw zijn zo groot, dat moet iedereen weten… Het koor staat onder leiding van dirigent Harm Jan Schenkel. SHARE telt momenteel ca. 60 enthousiaste leden.

Indiase hapjes
Er zullen echte Indiase hapjes worden klaargemaakt door een team enthousiaste mensen onder leiding van Henriëtte ter Veen.

Workshops
1. Mission lust of last(ig)?!
Je geloof delen (wereldwijd); is dat nou leuk of lastig? En wat kunnen we daarin ontvangen en leren van onze broers en zussen uit India? Jakolien Meas projectcoördinator van ‘Verre Naasten’ komt met een verrassende interactieve workshop.
2. India: ver van je bed…?
Tjerk Medemblik uit Leerdam, betrokken bij het werk van India-mission, vertelt over zijn India reis van maart 2015.
3. Geloven als een kind
Ds. Lawr Kwahbung uit India, predikant in de RPCNEI in Noord-oost India, studeert aan de theologische faculteit van de universiteit van Leuven in België. Hij is in zijn studie intensief bezig met de geloofsontwikkeling van jongeren vanaf 14 jaar. Zijn workshop zal gaan over.’Children Ministry: Building God’s Kingdom with children in the Reformed Presbyterian Church of North East India.’. Er wordt zo mogelijk getolkt.
4. Jouw missie?!
Arie de Rover is spreker en coach en begeleidt kerkeraden en predikanten en is betrokken bij het jeugdwerk van de Gkv in Hardinxveld Giessendam.
5. Vrouwen met een missie
Ria Nederveen is coördinator van de Werkgroep Contacten in India en vertelt over de Woman Missionairy Society. De vrouwen in India worden de ruggengraat van de kerk genoemd. Wat kunnen we van hen leren?”
6. Missionaire gemeente
Ds Henk Drost is predikant van de kerk van Zwijndrecht Groote-Lindt en voormalig missionair predikant in de Oekraïne. Waar gaat het om in de missionaire kerk? Leren van Tim Keller.

Bij binnenkomst kunt u zich inschrijven voor de workshops of van te voren door hieronder je gegevens in te vullen.

Wat gebeurt er na het versturen?
Na het versturen van uw gegevens komt u op een bedankpagina terecht.

Ja, ik wil mij aanmelden voor ...

Wat is je naam?
Op welk adres kunnen we je bereiken?
Heb je een vraag of een reactie, dan kun je deze hier opgeven.